درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-10-02  |  2024-12-22  |  بروز شده در: 1403/10/02 - 02:36:5 FA | AR | PS | EN
محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان            با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد            اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست            بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد             ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش            بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید            حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود            بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان             حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند            سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان            شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید            تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی             بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه            خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است             امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند            






تاریخ نشر: 1398/03/15 - 22:15:5
تعداد بازدید: 1446
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

آمریکا چقدر گرسنه است؟

آمارهای رسمی وزارت کشاورزی آمریکا نشان می‌دهد بیش از ۴۱میلیون آمریکایی ــ یک‌هشتم شهروندان این کشور ــ دچار عدم‌امنیت غذایی هستند.

آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی ایران عصر دیروز (سه‌شنبه) در اجتماع عظیم قشرهای مختلف مردم ایران در حرم مطهر امام خمینی(ره)، گفتند که «آمریکا گرفتار مشکلات عدیده‌ای از جمله آمار بالای قتل و جنایت، گرسنگی، اعتیاد و خشونت است.»  

ایشان افزودند که «در چنین شرایطی، رئیس جمهور آمریکا به‌ظاهر برای ملت ایران دلسوزی و آرزوی خوشبختی آنها را می‌کند اما باید به او گفت "بروید اگر می‌توانید مشکلات خودتان را حل کنید".»

پیش از این و طی سال‌های گذشته گزارش‌های متعددی درباره درباره وجود 41 میلیون گرسنه در آمریکا پیش از این در خرداد ماه/جوزای سال 1397 منتشر شده بود که با توجه به فرمایشات روز گذشته امام خامنه‌ای درباره بحران‌های اجتماعی در آمریکا این گزارش‌ها برای مخاطبان گرامی بازنشر می‌شود.

عبارت‌های «آمریکا هم گرسنه دارد»، یا «از هر 8 آمریکایی یک نفر گرسنه است» در نگاه اول چندان باورپذیر نیستند و جواب‌هایی مانند «مگر آمریکا، این کشور پیشرفته هم گرسنه دارد؟» یا «فقط معتادان و افراد بی‌کار گرسنه می‌مانند» در مقابل آن بیان می‌شود.

اما خود رسانه‌های آمریکایی و مراکز تحقیقاتی این کشور همچون سی‌بی‌اس (طی دو گزارش اینجا و اینجا) یا مرکز پژوهش‌های تغذیه آمریکا در سلسله گزارش‌هایی (اینجا) به‌تفصیل به بررسی دقیق این مسئله پرداخته‌اند، و با تحلیل داده‌های ارائه‌شده از سوی دفتر پژوهش‌های اقتصادی وزارت کشاورزی آمریکا (اینجا) عنوان کرده‌اند که به‌طور میانگین حدود 12.9 درصد‌ آمریکایی‌ها (1 نفر از هر 8 آمریکایی) به‌خاطر نداشتن پول، به‌میزان کافی غذا ندارند و به‌درجات مختلفی گرسنه هستند، این در حالی است که تا پیش از رکود اقتصادی سال 2008 میلادی، میزان شیوع گرسنگی بین آمریکایی‌ها حدود 10 درصد (1 نفر از هر 10 آمریکایی) بود که به‌علت این بحران اقتصادی، تعداد افراد گرسنه در این کشور طی سال‌های اخیر افزایش یافت.

در همین زمینه، باب گرین‌استاین رئیس اندیشکده «بودجه و اولویت‌ها» در گفتگو با سی‌بی‌اس گفته است که آمریکایی‌ها ــ با وجود گذشت بیش از نیم قرن از برنامه ارائه کمک‌های غذایی در این کشور ــ همچنان با «گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند»، مسئله‌ای که ناشی از شغل‌های با دستمزد پایین است، مشاغلی که ساعات متغیر و ثابتی ندارد و نهایتاً به این منجر می‌شود که بسیاری از خانواده‌های آمریکایی برای پرداخت هزینه‌های خود شامل صورت‌حساب‌های مختلف خدمات آب، برق، گاز، اقساط و مواد غذایی وادار می‌شوند دست به انتخاب‌های سختی بزنند.

به‌گفته گرین‌استاین، حداقل دستمزد در صورتی که براساس نرخ تورم متوازن شود، نسبت به سال 1968، 20 درصد پایین‌تر آمده است، بر این اساس بسیاری از افراد دارای کار با وجود اینکه کار تمام‌وقتی دارند، اما دستمزد کمتری به‌دست می‌آورند که وضعیت معیشتی آن‌ها را در نزدیکی خط فقر قرار می‌دهد.

در ادامه برخی شاخص‌های مرتبط با گرسنگی و عدم امنیت غذایی شهروندان، خانوارها و کودکان آمریکایی ارائه شده است.

درصد رواج عدم‌امنیت غذایی در مناطق مختلف آمریکا

همان‌طور که مشاهده می‌شود ساکنان مناطق جنوب شرقی و جنوب غربی آمریکا به‌طور نسبی بیش از سایر نقاط این کشور با عدم امنیت غذایی مواجه بوده و برای تأمین مواد غذایی مورد نیاز خود با مشکل مواجه هستند.

در این نقشه، نقاطی که رنگ تیره‌تری دارند، به‌میزان بیشتری با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند.

درصد رواج عدم‌امنیت غذایی بین کودکان ساکن در مناطق مختلف آمریکا

همان‌طور که مشاهده می‌شود کودکان ساکن در نوار جنوبی ایالات متحده آمریکا و خصوصاً نواحی جنوب غربی به‌نسبت بیشتری با مسئله عدم امنیت غذایی مواجه هستند.

در این نقشه، نقاطی که رنگ تیره‌تری دارند، به‌میزان بیشتری با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند.

تعداد افراد آمریکایی دچار عدم‌امنیت غذایی و گرسنگی

طبق داده‌های دفتر پژوهش‌های اقتصادی وزارت کشاورزی آمریکا، بیش از 41 میلیون آمریکایی به‌درجات مختلف با مشکل عدم امنیت غذایی و گرسنگی مواجه هستند. این تعداد جمعیت برابر با 12.9 درصد جمعیت این کشور یا به‌عبارتی 1 نفر از هر 8 نفر آمریکایی است.

تعداد کودکان آمریکایی دچار عدم‌امنیت غذایی و گرسنگی

براساس داده‌های دفتر پژوهش‌های اقتصادی وزارت کشاورزی آمریکا، حدود 13 میلیون کودک آمریکایی به‌درجات مختلف با مشکل عدم امنیت غذایی و گرسنگی مواجه هستند. این تعداد برابر با 17.5 درصد کودکان این کشور یا به‌عبارتی 1 نفر از هر 6 کودک آمریکایی است.

روند تغییرات نسبت خانوارهای آمریکایی دچار عدم‌امنیت غذایی

در نمودار زیر که از سوی دفتر پژوهش‌های اقتصادی وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا ارائه شده است، سیر تغییرات نسبت خانوارهای آمریکایی که در تأمین مواد غذایی خود با چالش مواجه هستند، نشان داده شده است.

خط نارنجی‌رنگ، نشان‌دهنده نسبت خانوارهایی است که به‌شدت با مشکل گرسنگی و عدم امنیت غذایی شدید (امنیت غذایی بسیار پایین)‌ مواجه هستند.

روند تغییرات نسبت خانوارهای آمریکایی دارای کودک دچار عدم‌امنیت غذایی

در نمودار زیر که از سوی دفتر پژوهش‌های اقتصادی وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا ارائه شده است، سیر تغییرات نسبت به خانوارهای آمریکایی دارای کودک که در تأمین مواد غذایی خود با چالش مواجه هستند، نشان داده شده است.

"گرسنه‌ترین" ایالت‌های آمریکا

در نمودار زیر که از سوی دفتر پژوهش‌های اقتصادی وزارت کشاورزی آمریکا تهیه شده است، فهرست ایالت‌هایی که ساکنان آن‌ها بیش از نقاط دیگر آمریکا در معرض مسئله عدم امنیت غذایی و گرسنگی هستند ارائه شده است.

ایالت می‌سی‌سی‌پی سرآمد تمامی ایالت‌ها است، به‌گونه‌ای که بیش از 20 درصد ساکنان این ایالت در تأمین مواد غذایی مورد نیاز خود با مشکل مواجه بوده و به‌درجات مختلفی با عدم امنیت غذایی مواجه هستند.

وضیحات تکمیلی: تعریف شاخص و معرف‌های عدم‌امنیت غذایی و گرسنگی در آمارهای فوق‌الذکر

در وبگاه دفتر پژوهش‌های اقتصادی وزارت کشاورزی آمریکا در تعریف شاخص «امنیت غذایی»‌ آمده است:

امنیت غذایی برای یک خانوار به‌معنای دسترسی تمامی اعضای آن در تمامی زمان‌ها به غذای کافی برای یک زندگی فعالانه و سالم است. امنیت غذایی در حداقل خود شامل موارد زیر است:

  • سهولتِ دسترس‌پذیر بودن مواد غذایی که از نظر مواد مغذی کافی و ایمن (سالم) است.
  • قابلیت اطمینان نسبت به دستیابی به مواد غذایی معمول و مقبول که به‌شیوه اجتماعی مقبولی تهیه شده باشد (بدون توسل به مراکز تأمین مواد غذایی اضطراری، مواد غذایی دورریز، دزدی یا دیگر راهبردهای مشابه).

در وبگاه دفتر پژوهش‌های اقتصادی وزارت کشاورزی آمریکا در تعریف شاخص «عدم‌امنیت غذایی»‌ آمده است:

  • عدم امنیت غذایی شامل دسترس‌پذیری محدود یا نامطمئن به مواد غذایی است که از نظر مواد مغذی کافی و ایمن (سالم) باشد، یا قابلیت محدود یا نامطمئن برای دسترسی به مواد غذایی معمول و مقبول که به‌شیوه اجتماعی مقبولی تهیه شده باشد.

وزارت کشاورزی آمریکا تا پیش از سال 2006 میلادی، خانوارهایی را که امنیت غذایی بسیار پایینی را داشتند تحت عنوان «عدم‌امنیت غذایی همراه با گرسنگی»‌ دسته‌بندی می‌کرد و آن‌ها را خانواده‌هایی می‌دانست که یکی یا تعداد بیشتری از اعضای آن‌ها طی سال پیش از آن به‌خاطر ناتوانی در تهیه غذای کافی تجربه گرسنگی را داشته است. «گرسنگی» در این حالت به وضعیت «احساس نامطبوع یا دردناک ناشی از فقدان غذا» نسبت داده می‌شد.

اما وزارت کشاورزی آمریکا از سال 2006 یک تعریف جدید را تحت عنوان «امنیت غذایی بسیار پایین»‌ به‌جای «عدم‌امنیت غذایی همراه با گرسنگی» به‌کار می‌برد. بر اساس این تعریف جدید، عدم امنیت غذایی یک شرایط اقتصادی اجتماعی در سطح خانوار مرتبط با دسترسی محدود به مواد غذایی است؛ و گرسنگی یک شرایط روانشناختی در سطح فردی است که ناشی از عدم امنیت غذایی است.

طبق این شاخص، خانوارهای آمریکایی در زمینه «امنیت غذایی» به چهار دسته تقسیم می‌شوند:

  • امنیت غذایی بالا: خانوارها در دسترسی مداوم به غذای کافی با هیچ مشکل یا نگرانی مواجه نیستند.
  • امنیت غذایی حاشیه‌ای: خانوارها برخی اوقات در زمینه دسترسی به مواد غذایی کافی با مشکل مواجه بوده و یا دچار نگرانی می‌شوند، اما کیفیت، تنوع و کمیت غذای دریافتی (مصرفی) آن‌ها به‌طور اساسی کاهش نمی‌یابد.
  • امنیت غذایی پایین: خانوارها کیفیت، تنوع و مطبوع‌بودن رژیم غذایی خود را کاهش می‌دهند، اما کمیت غذای دریافتی (مصرفی) آن‌ها و الگوی خوراک معمول آن‌ها به‌طور اساسی دچار اختلال نمی‌شود.
  • امنیت غذایی بسیار پایین: طی سال، در اوقاتی، الگوهای خوراک یکی یا تعداد بیشتری از اعضای خانوار دچار اختلال می‌شود و به‌خاطر فقدان پول و دیگر منابع خانوار برای تهیه غذا، غذای دریافتی (مصرفی) یک یا تعداد بیشتری از اعضای خانوار کاهش می‌یابد.

براساس پرسش‌های مطرح در سرشماری‌ها، آن تعداد از خانوارهای آمریکایی که در تأمین مواد غذایی مورد نیاز خود با مشکل مواجه می‌شوند، براساس معرف‌های زیر به دو دسته تقسیم می‌شوند. 

عدم‌امنیت غذایی:

  • این خانوارها نگران این هستند که پیش از آنکه پول کافی برای خرید مواد غذایی بیشتر به‌دست آورند، (ذخیره) غذایشان تمام شود.
  • غذایی که خریداری می‌کنند باقی نمی‌ماند (کافی نیست) و پول کافی برای خرید مواد غذایی بیشتر ندارند.
  • نمی‌توانند وعده‌های غذایی متوازنی را تهیه و استفاده کنند.

امنیت غذایی بسیار پایین:

  • شامل خانوارهایی است که طی سال، در زمان‌هایی، الگوهای خوراک یکی یا تعداد بیشتری از اعضای خانوار دچار اختلال می‌شود و به‌خاطر فقدان پول و دیگر منابع خانوار برای تهیه غذا، غذای دریافتی (مصرفی) یک یا تعداد بیشتری از اعضای خانوار کاهش می‌یابد.

درباره خانوارهای فاقد فرزند، معرف‌های آن عبارتست از:

  • بزرگسالان کمتر از میزانی که فکر می‌کنند لازم است، غذا می‌خورند.
  • بزرگسالان اندازه وعده‌های غذایی را کاهش داده یا از برخی وعده‌های غذایی صرف‌نظر می‌کنند و طی سه ماه یا بیشتر از آن چنین کاری کنند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام

 

 

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/11450


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

۹ خبرنگار طی سال 2021 در افغانستان کشته شدند


افزایش حملات افراد ناشناس به خبرنگاران در افغانستان


زینب سلیمانی: پدرم فاتح دل‌ها بود/ میراث حاج قاسم به اشغالگری صهیونیست‌ها پایان می‌دهد


ایرانِ شهید سلیمانی از کدام گروه‌های مجاهد افغانستانی حمایت کرد؟


خون‌شریکی دو ملت؛ خدمات متقابل ایران و افغانستان در روزهای سخت


دیدگاه‌هـای اندیشمندان و رهبران جهان مسلمان و غیر مسلمان درباره امام خمینی (رحمت‌الله‌علیه)


ویژه نامه گل نرگس (به مناسبت سال روز ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف)


بررسی نابرابری در افغانستان


خلیل زاد باید بدل شود


واقعیت‌هایی درباره ویروس کرونا که باید بدانید


از ترور جنبش روشنایی تا ترور در یابود مراسم شهید مزاری


محمد محقق: نیروهای امنیتی به مردم شلیک کردند و زخمی‌ها را با لگد زدند و خندیدند + ویدیو


مراحل ارتباط با قرآن


چرا قاسم سلیمانی اسطوره است؟


سیدحسن نصرالله: ارزش کفش سردار سلیمانی از سر ترامپ بیشتر است/هدف ما در مقاومت پاسخ به ریخته شدن خون سردار است


۴ سناریوی احتمالی ایران برای انتقام سخت از آمریکایی‌ها


افزايش بيماري‌ها و زمين سوخته؛ کمترين تاثير «مادر بمب» آمريکا در افغانستان


فرهنگ خشم و خشونت در آمریکا


رسواترین رؤسای جمهور آمریکا/ از رابطه جنسی با خواهر تا همجنس‌بازی با معاون کاخ سفید


دهم ثور، روزی که خبرنگاران به خون نشستند


آیا ترامپ نژادپرست است؟


روایتی دسته اول از عملیات نجات داعش توسط دولت افغانستان؛ بالگردهایی با مأموریت ویژه


چه‌چیزی از چشم ۲میلیارد بیننده مراسم عروسی نوه ملکه انگلیس پنهان ماند؟


تلفات «اُوردوز» با مواد در یک سال، بیش از تلفات آمریکا در جنگ ویتنام +عکس و آمار


سی‌ان‌ان: بن سلمان از لوح‌ها که ترامپ زیر دماغش گرفت تحقیر شد+فیلم





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تعیین یک تا سه سال زندان؛ برای قاچاقچیان انسان

محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان

با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد

اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست

بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد

ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش

بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید

حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود

بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان

حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند

سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان

شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید

تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه

خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است

امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند

امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت

تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست

آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه

امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند

داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.